Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml
Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml
2 180 Ft

Caffé Pure vízkőoldó folyadék (100ml)

Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml

Raktáron
2 180 Ft
db Ár: 2 180 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml
Részletek

A CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 

A főzőegységet „borító” kávéolaj-réteg egy bizonyos fokig segíti a jó kávé íz elérését. Egy mértéken túl azonban olajos és avas ízt eredményez. A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.

A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül.

Az egyik legfontosabb lépés a kávégép élettartamának és a hatékonyságának megőrzése érdekében a rendszeres vízkőmentesítés. A vízkőképződés egy természetes folyamat, mely során a vízből az ásványi anyagok kicsapódnak és lerakódnak. A lerakódás felépül és megakadályozza a víz szabad áramlását. A lerakódás mennyisége függ a használt víz keménységétől. Ezért fontos, hogy lágy vizet használjunk a kávé készítéséhez, azonban ekkor is érdemes vízkőmentesítést végezni időnként.

FONTOS! Mindenképpen olvassa el a kávégépének a használati utasítását a vízkőmentesítésre kapcsolódóan!

A készüléket érdemes a kávégép gyátó utasításainak megfelelő időközönként használni. 

 

Használja 3-6 havonta egyszer. A gyakoriság függhet attól, hogy milyen keménységü a viz azon a területen, ahol él, illetve minél több kávét készit naponta annál gyakrabban ajánlott a vizkőtelenités. 

Hogyan használjuk?

 

  • 1. Győződj meg róla, hogy a gépben nincsen kapszula és a víztartálya üres.
  • 2. Öntsd a teljes üveg tartalmát (100 ml) a víztartályba és adjon hozzá azonos (100 ml) mennyiségű vizet.
  • 3. Helyezzen egy edényt a kávégép kifolyója alá, ami elég nagy ahhoz, hogy a folyadék beleférjen.
  • 4. Kapcsolja be a gépet és működtesse addig, ameddig az elegy el nem fogy. Megjegyzés: amennyiben az edénybe mégsem fér bele az oldat állítsa meg a programot és cserélje ki az edényt.
  • 5. Amennyiben a készülék elég folyadék nélkül nem indul el, úgy adjon hozzá még 100 ml csapvizet.
  • 6. Ha a kávégép nagyon le van vizkövesedve, állítsa le a programot, amikor a víztartály szintje a  felére süllyed. Várjon 10 percet, majd utána fejezze be a vízkőmentesítést.
  • 7. A program befejeztével öblítse alaposan át a kávégép víztartályát tiszta vízzel.
  • 8. Töltse fel a víztartály tiszta vízzel és folyassa azt keresztül a kávégépen. Ez segít a kávégép belsejét megtisztítani a szermaradványoktól. Ezt (a tiszta vízzel való átöblítést) a lépést érdemes háromszor megismételni.

 

 

A kávégép tisztitó tabletták egy négylépcsős tisztitó rendszer részei. Négy szin a dobozon, négy fajta tisztitás! A rendszer részei külön-külön és megvásárolhatóak, és hasznosak a géped számára. Válaszd ki a neked megfelelő tisztitószert, vagy vásárold meg a teljes rendszert! Egyes termékek enyhe kávéaromást tartalmaznak. Azért, hogy a kávétisztitás alatt ne nehéz vegyszerizt érezz a konyhádban. 

 

Jogi nyilatkozat: A termékről és a fennti ajánlás ugy gondoljuk, hogy helyes, de nem mindenre vonatkozik, ezért használja útmutatóként. Ha bizonytalan, vagy kérjük olvassa el a kávégépe gyártójának utasitásait. Cégünk nem vállal felelősséget a gép nem megfelelő kezeléséből adódó károkért. Ezért minden esetben kövesse a kévégép használati utmutatóját.

 

A teljes figyelmeztetési szöveget a doboz alján találja. 

FIGYELMEZTETÉS! Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külsőleg! Használat után dobja ki az oldatot! Ne vegye szájba, ne igya meg!

Tárolás száraz helyen.

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Gyártó
CAFFéPURE svájci cég
Tömeg
130 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!