Caffé Pure vízkőoldó folyadék (100ml)

Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml

2 180 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Caffé Pure vízkőoldó folyadék-100ml
Részletek

A CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 

A főzőegységet „borító” kávéolaj-réteg egy bizonyos fokig segíti a jó kávé íz elérését. Egy mértéken túl azonban olajos és avas ízt eredményez. A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.

A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül.

Az egyik legfontosabb lépés a kávégép élettartamának és a hatékonyságának megőrzése érdekében a rendszeres vízkőmentesítés. A vízkőképződés egy természetes folyamat, mely során a vízből az ásványi anyagok kicsapódnak és lerakódnak. A lerakódás felépül és megakadályozza a víz szabad áramlását. A lerakódás mennyisége függ a használt víz keménységétől. Ezért fontos, hogy lágy vizet használjunk a kávé készítéséhez, azonban ekkor is érdemes vízkőmentesítést végezni időnként.

FONTOS! Mindenképpen olvassa el a kávégépének a használati utasítását a vízkőmentesítésre kapcsolódóan!

A készüléket érdemes a kávégép gyátó utasításainak megfelelő időközönként használni.

Hogyan használjuk?

 

  • 1. Győződjön meg róla, hogy a gépben nincsen kapszula és a víztartálya üres.
  • 2. Öntse a teljes üveg tartalmát (100 ml) a víztartályba és adjon hozzá azonos (100 ml) mennyiségű vizet.
  • 3. Helyezzen egy edényt a kávégép kifolyója alá, ami elég nagy ahhoz, hogy a folyadék beleférjen.
  • 4. Kapcsolja be a gépet és működtesse addig, ameddig az elegy el nem fogy. Megjegyzés: amennyiben az edénybe mégsem fér bele az oldat állítsa meg a programot és cserélje ki az edényt.
  • 5. Amennyiben a készülék elég folyadék nélkül nem indul el, úgy adjon hozzá még 100 ml csapvizet.
  • 6. Ha a kávégép nagyon le van vizkövesedve, állítsa le a programot, amikor a víztartály szintje a  felére süllyed. Várjon 10 percet, majd utána fejezze be a vízkőmentesítést.
  • 7. A program befejeztével öblítse alaposan át a kávégép víztartályát tiszta vízzel.
  • 8. Töltse fel a víztartály tiszta vízzel és folyassa azt keresztül a kávégépen. Ez segít a kávégép belsejét megtisztítani a szermaradványoktól. Ezt (a tiszta vízzel való átöblítést) a lépést érdemes háromszor megismételni.

Gyermekektől távol tartandó!

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Gyártó
CAFFéPURE svájci cég
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!