-7% kedvezmény MINDEN KAPSZULÁRA* már csak ennyi ideig:

Exkluzív kávé

A Coffee66 exkluzív kávéi között olyan minőségi single origin és erdőkávé különlegességeket is találsz, melyek garantáltan kényeztetni fogják ízlelőbimbóidat! Exkluzív kávéink kulcsa a legkiválóbb minőségű alapanyag, a gyártás folyamán pedig garantáljuk a frissességet, legyen szó szemes, őrölt vagy kapszulás kávéról.

Tovább

Olyan kávét szeretnénk a kezedbe adni, ami átvezet téged a minőségi kávézás világába. Szeretnénk ha rajtunk keresztül megtudnád, milyen a valódi kávé íze, milyen a valódi kávé zamata. Most már tudjuk hova helyezzük magunkat. Látjuk, hogy ti, mint kapszulás kávé fogyasztók, mit szeretnétek.

Egyszerű, tiszta, értelmezhető ízeket kínálunk. Érezni fogod a némileg a sötét pörkölés nyújtotta keserűséget, de minden kapszulánkban elő fog bukkanni a kávé valódi íze, adott esetben csokoládéssága, máskor gyümölcsössége, fűszeressége. Aromát, ízfokozót sohasem fogunk használni! A kávé ízvilága gyakorlatilag sokkal bonyolultabb, sokszínűbb, mint a boré. Lesz alkalmad ezt megtapasztalni!

Különlegesek vagyunk mert az általunk forgalmazott kávék nem csak szemes kávé formában kerülhetnek az asztalodra. Olyan kávészemeket választottunk, amelyek Nespresso® kompatibilis kávékapszula formájában is finom és tökéletes ízvilágot nyújtanak, akár a valódi espresso. Emellett természetesen őrölt kávé formájában is megrendelheted kedvenc kávéidat.

Tovább

*Kivéve a Puncs, Pumpkin Spice és a koffeinmentes Toffee kapszulákra.