-7% kedvezmény MINDEN KAPSZULÁRA* már csak ennyi ideig:

Őrölt kávé

Frissen őrölt, prémium minőségű, kézzel válogatott őrölt kávék a világ minden tájáról. Kóstold meg kávékülönlegességeinket és repülj a kávézás új dimenziójába! Kávéink zamatában érződik a friss őrölés, mintha a főzés előtt őrölted volna. Amennyiben még ennél is különlegesebb élményre vágysz, nézd meg exkluzív kávékínálatunk gyöngyszemeit is! Minden őrölt kávénk elérhető szemes kávé és kávékapszula formájában is.

Tovább

Olyan kávét szeretnénk a kezedbe adni, ami átvezet téged a minőségi kávézás világába. Szeretnénk ha rajtunk keresztül megtudnád, milyen a valódi kávé íze, milyen a valódi kávé zamata. Most már tudjuk hova helyezzük magunkat. Látjuk, hogy ti, mint kapszulás kávé fogyasztók, mit szeretnétek.

Egyszerű, tiszta, értelmezhető ízeket kínálunk. Érezni fogod a némileg a sötét pörkölés nyújtotta keserűséget, de minden kapszulánkban elő fog bukkanni a kávé valódi íze, adott esetben csokoládéssága, máskor gyümölcsössége, fűszeressége. Aromát, ízfokozót sohasem fogunk használni! A kávé ízvilága gyakorlatilag sokkal bonyolultabb, sokszínűbb, mint a boré. Lesz alkalmad ezt megtapasztalni!

Különlegesek vagyunk mert az általunk forgalmazott kávék nem csak szemes kávé formában kerülhetnek az asztalodra. Olyan kávészemeket választottunk, amelyek Nespresso® kompatibilis kávékapszula formájában is finom és tökéletes ízvilágot nyújtanak, akár a valódi espresso. Emellett természetesen őrölt kávé formájában is megrendelheted kedvenc kávéidat.

Tovább

*Kivéve a Puncs, Pumpkin Spice és a koffeinmentes Toffee kapszulákra.