Klubtagság

MIÉRT ÉRI MEG COFFEE66 KLUBTAGNAK LENNI?

Minden megrendelésed után, melyet a Coffee66.hu webáruházában adsz le, mi jóváírunk 3%-ot hűségpontok formájában.1 (2022.05.13-ig bevezető akcióban 10%-ot írtunk jóvá, 2022.05.14-től 3% jár minden vásárlás után) Ezt a hűségpontot akár már rögtön, a következő vásárlás alkalmával felhasználhatod kötöttségek nélkül2 vagy szépen összegyűjthetsz egy nagyobb adagot és akkor használod fel, amikor a legjobb lesz számodra. A vásárlás során lesz lehetőséged eldönteni, hogy milyen ütemben használod fel a pontokat. A hűségpontokat minden esetben a megrendelés 50%-ig, és kizárólag termék vásárlásra tudod felhasználni. A szállitási és a pénzügyi kezelési költséget nem tudsz hűségpontokkal kifizetni. Arra figyelj kérlek, hogy lesznek olyan akciók, amikor nem tudod majd felhasználni a hűségpontot. Lesznek olyan termékek, amiket nem tudsz megvenni a hűségpontokból. Reményeink szerint igy is elégedett leszel és felhasználod további kedvezményeinket. Hűségpontjaid mennyiségét folyamatosan nyomonkövetheted.3

1 hűségpont = 1 forint

A HŰSÉGPONTOK GYŰJTÉSÉNEK MENETE

A hűségpontrendszerhez történő csatlakozáshoz elengedhetetlen, hogy regisztrálj oldalunkra. Regisztrációdért MOST 300 Ft értékű hűségpontot azonnal jóváírunk limitált ideig! Ez a világ legegyszerűbb művelete lesz, csupán meg kell adnod néhány adatot a jobb felső sarokban található fülön. A hűségpontokat csakis a regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni, így ez a művelet mindenképp szükséges ahhoz, hogy te is az egyre bővülő Coffee66 klubtagok közé tartozz, viszont amint regisztráltál és belépést követően adod le rendelésed, mi minden alkalommal automatikusan jóváírjuk hűségpontjaid. A hűségpontokat automatikusan megkapod, viszont amennyiben nem veszed át a csomagot, elállsz a vásárlástól, vagy bármilyen okból visszaküldenéd a terméket, hűségpontjaidat töröljük. Amennyiben utánvétes fizetést választottál, vagy házhozszállítást, de azt akár bankkártyás fizetéssel: a csomagod után járó hűségpontot a csomag átvétele után, vagy az utánvét díjának kifizetése után tudjuk jóváírni. Kérlek, ezt tartsd szem előtt minden esetben. Ha mégis szükséged lenne a pontjaidra, még jóváirás előtt, kérlek keress minket. A pontjaidat manuálisan jóváírjuk.

Regisztrálok

Sose felejtsd el, hogy a pont gyűjtéshez lépj be a fiókodba, hiszen ha véletlenül regisztráció nélkül adod le rendelésed, akkor sajnos a hűségpontok nem kerülnek jóváírásra és ezt utólag sem tudjuk módosítani!4,5

MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL A PONTOKAT?

A kérdés jogos! A válasz pedig: 365 napig, azaz egy teljes évig.6 A megszerzett hűségpontok ezen idő letelte után törlődnek, addig viszont minden egyes vásárlással halmozhatod őket és bármikor felhasználhatod!

NÉHÁNY FONTOS RÉSZLET A HŰSÉGPONTRENDSZERRŐL

1 A hűségpontokat akciós termékekre is ugyanúgy megkapod, ebben az esetben is 3%-ot írunk jóvá virtuális pontgyűjtő számládon. (2022.05.13-ig bevezető akcióban 10%-ot írtunk jóvá, 2022.05.14-től 3% jár minden vásárlás után) Ezekben az esetekben a termék kedvezménnyel csökkentett vételára után jár a hűségpont. Kupon kedvezményre, megadott akcióra nem jár hűségpont. Hűségponttal történt vásárlás esetén, erre az összegre nem jár újabb hűségpont. A hűségpontok nem a teljes számla végösszege után járnak, hanem kizárólag a termék vásárlás után.
2 Kuponfelhasználás esetén NEM használhatod fel a hűségpontjaid. Amennyiben kuponkódot adsz meg, a rendszerünk a hűségpont felhasználást nem engedélyezi. De a vásárlásra természetesen a hűségpontokat jóváírjuk, és legközelebb már le is vásárolhatod.
3 A hűségpontjaid belépés után a jobb felső sarokban található menüpont alatt tudod ellenőrizni.
4 Pontjaid a vásárlás oldalon tudod majd beváltani a megrendelés leadása során.
5 Minden esetben megkapod hűségpontjaid, viszont csak a kifizetett és átvett csomagokért járnak a hűségpontok. Át nem vett és nem kifizetett, valamint visszaküldött rendelések esetén hűségpontjaid utólag töröljük.
6 Fontos! A hűségpontjaid a jóváírást követően 365 napig érvényesek! Ezután automatikusan törlődni fognak és nem tudjuk azokat visszaállítani! A hűségpontok forintot érnek, de pénzre nem válthatóak. Át nem vihetőek a következő időszakra. Amennyiben többször regisztráltál, a két regisztráció hűségpontjait nem tudjuk összevonni, sem azonos e-mail cim, sem azonos név esetén sem.

Regisztrálok

A Coffee66 Klubtagsági rendszer 2022.02.10. napjától visszavonásig érvényes, felhívjuk szíves figyelmed, hogy ezen időpont előtt, illetve regisztráció nélkül leadott rendeléseid után hűségpontokat utólagosan nem áll módunkban jóváírni. Továbbá két különböző vásárlói fiók hűségpontjait nem lehetséges összevonni. A változtatás jogát fenntartjuk.