Vásárolj 4 darab bármilyen ízesített kávét és EGY SIMA KOFFEINES 10 DB-OS KAPSZULÁT ADUNK AJÁNDÉKBA Csak rakd a kosaradba a 4 TOUCAN kávét és az 1 sima kapszulát és levonjuk az árát.

Kávékapszula

Frissen pörkölt és darált kávéinkat megrendelés után kapszulázzuk. Ne legyen kétséged! Tudjuk mennyire fontos a frissesség. Az aromák a kapszulában maradnak, ízviláguk nem változik. Érezni fogod az illatokat, a friss ízt!

Milyen típusú kávéitalt szeretsz?

Gondold át mit szeretnél készíteni. Tejalapú kávéitalt vagy esetleg espresso kávét? Majd válassz folyamatosan bővülő kínálatunkból.

Frissen őrölt Nespresso® kompatibilis kávékapszuláinkkal élvezheted a prémium szemes kávéink frissességét és zamatát egyetlen gombnyomásra. Saját gyártású kapszuláinkat újrahasznosítható formában készítjük el. Olyan kávészemeket választottunk, amelyek Nespresso® kompatibilis kávékapszula formájában is finom és tökéletes ízvilágot nyújtanak, akár a valódi espresso. Kínálatunkban megtalálsz ízesített kávékapszulákat is!

Kiválóság, nyomon követhetőség és kényelem otthon vagy az irodában.

A kapszuláink tökéletesen kompatibilisek a SINO, Krups, Magimix, Miele, Delonghi, Essenza, Citiz, Cub, Siemens, Pixie és a legújabb Nespresso® U Nespresso® gépekkel minden évjáratból.

Tovább

Olyan kávét szeretnénk a kezedbe adni, ami átvezet téged a minőségi kávézás világába. Szeretnénk ha rajtunk keresztül megtudnád, milyen a valódi kávé íze, milyen a valódi kávé zamata. Most már tudjuk hova helyezzük magunkat. Látjuk, hogy ti, mint kapszulás kávé fogyasztók, mit szeretnétek.

Egyszerű, tiszta, értelmezhető ízeket kínálunk. Érezni fogod a némileg a sötét pörkölés nyújtotta keserűséget, de minden kapszulánkban elő fog bukkanni a kávé valódi íze, adott esetben csokoládéssága, máskor gyümölcsössége, fűszeressége. Aromát, ízfokozót sohasem fogunk használni! A kávé ízvilága gyakorlatilag sokkal bonyolultabb, sokszínűbb, mint a boré. Lesz alkalmad ezt megtapasztalni!

Különlegesek vagyunk mert az általunk forgalmazott kávék nem csak szemes kávé formában kerülhetnek az asztalodra. Olyan kávészemeket választottunk, amelyek Nespresso® kompatibilis kávékapszula formájában is finom és tökéletes ízvilágot nyújtanak, akár a valódi espresso. Emellett természetesen őrölt kávé formájában is megrendelheted kedvenc kávéidat.

A kapszulánk minden részlete, úgy lett kialakítva, hogy a legjobb kávé főzési élményt nyújtsa a te meglévő Nespresso típusú gépeden. Hosszú kísérletezés eredménye, hogy megtaláltuk azt a kapszula hüvelyt, amely nem sérül, nem nyomódik össze a kávé készítés során, mint sok más gyártmány esetében.

Kapszuláink kialakítása lehetővé teszi, hogy a betöltött kávé mennyiséggel tudjunk játszani, ezzel nagyobb intenzítást elérve. Minden kávé fajta más törődést kíván.

Kapszuláink 100%-ban újra feldolgozható műanyag alapanyagból készülnek. Cégünk fizeti a környezetvédelmi termékdíjat, ezzel hozzájárulva az újrahasznosításhoz.

Folyamatosan keressük azt a kapszulát, amely biológiailag tényleg lebomlik és a kávégéped, valamint a kávéd aromája is elviseli Őt.

Nagy kihívás, de tudjuk, hogy számodra is fontos a jövő, a környezetvédelem.

Az általunk gyártott kapszulák minden Nespresso® kompatibilis gépben használhatóak

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Coffee Sixty-six Kft. független gyártó, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz. A Coffee Sixty-six Kft. által gyártott kapszula kompatibilitása és funkcionalitása a Nespresso® kávéfőzőkben nem helyettesítik a Société des Produits Nestlé SA kapszula eredeti felhasználását.

Tovább