Toucan Coffee - Ízesített nespresso kávékapszula

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne minden reggel a paradicsomban ébredni? Mi igen. Úgy döntöttük, hogy megvalósítjuk. Képzelj el egy fehér homokos strandot, szigeti szellőt, és friss trópusi gyümölcsöket, vagy más ízeket.

Mi a Toucan coffeenál szeretjük a kávét, és azokat az embereket, akik termesztik. Kizárólag a legmagasabb minőségű kávébabot használjuk a kapszuláinkhoz. A felirat mindent elárul. Készíts egy csésze Toucan coffee kávét, és találd meg a szigeti életet, bárhol is vagy a világban.

„Másfajta kávét kell keresnünk, nem biztos, hogy jobbat, mást!” jelmondatunk az ízesített kávé kapszuláinkra is tökéletesen illik. Más, mert kapszulás és más, mert nemcsak kávé - lehet akár desszert is. Különböző ízeket, harmóniákat mutatunk meg a kávéinkkal azért, hogy különlegesnek érezd magad, s közben ébren maradj.

A kapszuláink tökéletesen kompatibilisek a SINO, Krups, Magimix, Miele, Delonghi, Essenza, Citiz, Cub, Siemens, Pixie és a legújabb Nespresso® U Nespresso® gépekkel minden évjáratból.


50termék