Toucan Coffee - Ízesített kávékapszula

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne minden reggel a paradicsomban ébredni? Mi igen. Úgy döntöttük, hogy megvalósítjuk. Képzelj el egy fehér homokos strandot, szigeti szellőt, és friss trópusi gyümölcsöket, vagy más ízeket. Mi a Toucan coffeenál szeretjük a kávét, és azokat az embereket, akik termesztik. Kizárólag a legmagasabb minőségű kávébabot használjuk a kapszuláinkhoz.
A felirat mindent elárul. Készíts egy csésze Toucan coffee kávét, és találd meg a szigeti életet, bárhol is vagy a világban.
„Másfajta kávét kell keresnünk, nem biztos, hogy jobbat, mást!” jelmondatunk az ízesített kávé kapszuláinkra is tökéletesen illik. Más, mert kapszulás és más, mert nemcsak kávé - lehet akár desszert is. Különböző ízeket, harmóniákat mutatunk meg a kávéinkkal azért, hogy különlegesnek érezd magad, s közben ébren maradj.

A kapszuláink tökéletesen kompatibilisek a SINO, Krups, Magimix, Miele, Delonghi, Essenza, Citiz, Cub, Siemens, Pixie és a legújabb Nespresso® U Nespresso® gépekkel minden évjáratból.

Tovább
 

Olyan kávét szeretnénk a kezedbe adni, ami átvezet téged a minőségi kávézás világába. Szeretnénk ha rajtunk keresztül megtudnád, milyen a valódi kávé íze, milyen a valódi kávé zamata. Most már tudjuk hova helyezzük magunkat. Látjuk, hogy ti, mint kapszulás kávé fogyasztók, mit szeretnétek.

Egyszerű, tiszta, értelmezhető ízeket kínálunk. Érezni fogod a némileg a sötét pörkölés nyújtotta keserűséget, de minden kapszulánkban elő fog bukkanni a kávé valódi íze, adott esetben csokoládéssága, máskor gyümölcsössége, fűszeressége. Aromát, ízfokozót sohasem fogunk használni! A kávé ízvilága gyakorlatilag sokkal bonyolultabb, sokszínűbb, mint a boré. Lesz alkalmad ezt megtapasztalni!

Különlegesek vagyunk mert az általunk forgalmazott kávék nem csak szemes kávé formában kerülhetnek az asztalodra. Olyan kávészemeket választottunk, amelyek Nespresso® kompatibilis kávékapszula formájában is finom és tökéletes ízvilágot nyújtanak, akár a valódi espresso. Emellett természetesen őrölt kávé formájában is megrendelheted kedvenc kávéidat.

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Coffee Sixty-six Kft. független gyártó, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz. A Coffee Sixty-six Kft. által gyártott kapszula kompatibilitása és funkcionalitása a Nespresso® kávéfőzőkben nem helyettesítik a Société des Produits Nestlé SA kapszula eredeti felhasználását.

Tovább