MONIN Caramel szirup cukor tartalommal 0,25l
MONIN Caramel szirup cukor tartalommal 0,25l
1 956 Ft

Eredeti

MONIN Caramel szirup cukor tartalommal 0,25l

Raktáron
1 956 Ft
db Ár: 1 956 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
Részletek
Miért is ne? Halmozzuk az élvezeteket! Ha a saját kávé kapszuládat szeretnéd felturbózni, vagy a miénket mégjobban édesiteni, izesiteni, akkor tégy
egyet a kosárba!

A Monin által gyártott cukormentes szirupok kiválóan alkalmazhatóak minden olyan területen, ahol a cukrozott Monin szirupokat is használná. Ne tagadja meg magától az élvezetet diétája miatt - válassza a Monin cukormentes szirupokat!
Napjainkban a fogyasztói táradalom egyre nagyobb hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, ezen belül is a cukorfogyasztás csökkentésére, kizárására; a Monin cég pedig ugyanilyen mértékben foglalkozik a fogyasztók igényeinek maximális kielégítésével! Ennek eredményeképpen születtek meg a Monin cukormentes szirupok, melyek a jó minőségű édesítőszerek miatt cukorbetegek, fogyókúrázók és más diétát folytató személyek számára is alkalmasak. Ne tagadja meg magától az élvezetet diétája miatt - válassza Ön is a Monin cukormentes szirupokat!

A MONIN CUKORMENTES SZIRUPOKRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN
A Monin szirupok olyan világhírű termékek, melyek változatos színeikkel és ízeikkel, a különféle kiszereléseikkel, és a hosszú eltarthatóságukkal aratnak sikert. A cég szirupokba fektetett folyamatos innovációjának köszönhetően az amúgy is széles választék folyamatosan bővül, új ízeket hoznak létre, a meglévő ízek azonban állandó minőséget képviselnek. Az ennek köszönhetően megalkotott cukormentes szirupok hatalmas piaci rést tömnek be. Ezek természetesen kiválóan alkalmazhatóak minden olyan területen, ahol a normál Monin szirupokat is használnánk, azonban nem kell aggódnunk a cukorbetegség vagy a diéta miatt.

A CUKORMENTES SZIRUPOK ELŐNYEI
Mivel a cukormentes szirupok jó minőségű, természetes édesítőszert tartalmaznak, ezért nem kell többé aggódnia betegsége vagy diétája miatt, mégis ugyanolyan ízletes italokat készíthet vagy készíttethet magának. A cukormentes szirupokra ugyanúgy jellemző a magasfokú koncentráltság, a hosszú eltarthatósági idő és a valódi alapanyag tartalom, mint normál társaikra.

MIRE HASZNÁLHATÓAK A CUKORMENTES MONIN SZIRUPOK?
A cukormentes szirupok az édesítés mellett ugyanazt az íz-élményt nyújtják, mint cukros társaik, ezért ugyanolyan sokrétűen felhasználhatóak, legyen szó alkoholos és alkoholmentes koktélokról, kávékülönlegességekről (melybe a cukormentes vanília és cukormentes karamell szirupot ajánljuk), desszertitalról, limonádéról, szódáról, puncsról, kakaóitalról, shakeről vagy smoothieról. Mindemellett kulináris élvezetet is nyújthatnak diétás desszertjeinkben és krémjeinkben.

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Tömeg
475 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!