Caffé Pure Nespresso gép  tisztitó tabletta csak nespresso gépekhez
Caffé Pure Nespresso gép tisztitó tabletta csak nespresso gépekhez
2 180 Ft

CafféPure nespresso kávégép tisztitó kapszula  5db+1db Anti-Biofilm ápoló kapszula (5db fehér+1db Piros)

Caffé Pure Nespresso gép tisztitó tabletta csak nespresso gépekhez

Raktáron
2 180 Ft
db Ár: 2 180 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
Caffé Pure Nespresso gép  tisztitó tabletta csak nespresso gépekhez
Részletek

Caffé Pure Nespresso gép fejtisztító kapszula-6db tisztítókapszula/doboz

CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 

A főzőegységet „borító” kávéolaj-réteg egy bizonyos fokig segíti a jó kávé íz elérését. Egy mértéken túl azonban olajos és avas ízt eredményez. A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.

A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül. Rendkivül gazdaságos. Több hónapon át elegendő!

Használata:

  • 1. Győződj meg róla, hogy a kávégéped víztartályában legalább 500 ml víz van.
  • 2. Helyezz egy üres edényt a kávégép kifolyója alá.
  • 3. Tegyél a gépbe egy CAFFéPURE tisztítókapszulát, majd nyomd meg a hosszú kávé gombot (ne azt, amelyikkel az eszpresszót készíti). Ekkor kék folyadék fogja a gép kifolyóját elhagyni. 
  •  Előfordulhat, hogy a víznek barnás színezete lesz, mivel a kávémaradványok elkezdenek feloldódni. Vedd ki az üres kapszula hüvelyt a kávégépből. Várj öt percet.
  • 5. Öntsd ki a csészéből a tisztítószeres vizet. Majd folyass át tiszta vizet a gépen, ameddig a kifolyó víz tiszta nem lesz (körülbelül 3 alkalom szükséges hozzá).

Az anti-biofilm kapszulával ugyan így kell eljárni, de az 5 perc helyett érdemes 15 percet várni a folytatással, átöblitéssel.

Az 5db fehér szinü kapszula alkalmas a 4 hetenkénti tisztitásra. Az 1db piros kapszula az ANTI-BIOFILM kapszula. Mi is ez? 

A kávé olaj maradványok és nedves területek tökéletes szaporodási terület a baktériumok számára. Idővel ez a ragacsos és nyálkás filmréteg a bakktériumok felhalmozodásához vezet, ez pedig befolyásolja a készülő kávé izét. 

Ezzel a kapszulával minden hatodik alkalommal tisztitsd a géped. 

A kávé tisztitóhoz enyhe kávé aroma izt adtunk, egyszerüen csak azért, hogy ne a tisztitószer szagát érezd takaritás közben. 

FIGYELMEZTETÉS! Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külsőleg. Használat után dobja ki az oldatot! Ne vegye a szájába. Ne igya meg! Tárolja száraz helyen!

 

A kávégép tisztitó tabletták egy négylépcsős tisztitó rendszer részei. Négy szin a dobozon, négy fajta tisztitás! A rendszer részei külön-külön és megvásárolhatóak, és hasznosak a géped számára. Válaszd ki a neked megfelelő tisztitószert, vagy vásárold meg a teljes rendszert! Egyes termékek enyhe kávéaromást tartalmaznak. Azért, hogy a kávétisztitás alatt ne nehéz vegyszerizt érezz a konyhádban. 

 

Jogi nyilatkozat: A termékről és a fennti ajánlás ugy gondoljuk, hogy helyes, de nem mindenre vonatkozik, ezért használja útmutatóként. Ha bizonytalan, vagy kérjük olvassa el a kávégépe gyártójának utasitásait. Cégünk nem vállal felelősséget a gép nem megfelelő kezeléséből adódó károkért. Ezért minden esetben kövesse a kévégép használati utmutatóját.

 

A teljes figyelmeztetési szöveget a doboz alján találja. 

FIGYELMEZTETÉS! Gyermekek elől elzárva tartandó. Csak külsőleg! Használat után dobja ki az oldatot! Ne vegye szájba, ne igya meg!

Tárolás száraz helyen.

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Gyártó
CAFFéPURE svájci cég
Tömeg
65 g/db
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!