Eper ízű krémméz – tavasz egy kanálban
Ez a selymesen krémes, illatos epres finomság nem csak egy méz, hanem egy pillanatnyi boldogság üvegbe zárva. Lágy és üde, mint a tavaszi szellő… ohhh igen, mi is belepirultunk, miközben kóstoltuk! És tudod mi a legjobb? Nemcsak finom, hanem jót is tesz:
Jótékony hatásai:
- Segíthet az immunrendszer erősítésében
- Természetes fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő
- Enyhítheti a gyomorsav túltengést
- Támogathatja a csontok egészségét ????
Hogyan fogyaszd?
Ahova mézet és epret tennél… ott miért ne legyen inkább epres méz? Palacsintán, sütiben, kávéban, teában, joghurtban, limonádéban vagy egy vajas kalácson – főleg egy napsütötte reggelen! Ennél jobb helye talán nincs is.
Érdekesség:
Tudtad? Az eper hivatalos neve szamóca. Akár szamóca méz is lehetne... de már kinyomtattuk a címkét.
Összetevők:
100% természetes krémesített repceméz (96%), fagyasztva szárított eper (4%)