Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
5 990 Ft

Dolce Gusto kávégép adapter Nespresso kompatibilis kapszulákhoz meghatározott DOLCE GUSTO GÉPEKHEZ-1.típus

Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus

Raktáron
5 990 Ft
db Ár: 5 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Dolce Gusto gépekhez Adapter - 1.típus
Részletek

Az oldalunkon három féle adapter található. Ha bizonytalan vagy kérlek, hivd az ügyfélszolgálatot! Szivesen segitünk.

Kávé kapszula adapter Dolce Gusto kávégépbe, hogy Te is el tudd készíteni kedvenc nespresso kompatibilis kapszuláidat.

Az adapter használata nagyon egyszerű. Az általunk megjelölt Dolce gusto gépekben tudod használni. Csak és kizárólag azokkal a gépekkel kompatibilis az adapter. Erre figyelj.

                                         KOMPATIBILITÁS: 

Dolce Gusto EDG466 Genio2

Dolce Gusto EDG305 Mini Me     

Dolce Gusto Piccolo        (Különböző típusszámok vannak!!!)           

Dolce Gusto Jovia EDG250

Dolce Gusto EDG626

Dolce Gusto OBLO

Dolce Gusto EDG606

Dolce Gusto KRUPS  KP123B

DOLCE GUSTO EDG455TEX1

Dolce gusto KP1108

Kérlek, alaposan nézd meg, melyik adapterre van szükséged! Nem minden géphez jó, minden adapter. A listában egyezően  felsoroltakhoz garantáljuk a tökéletes működést. Csak a pontos típusszám egyezőség esetén garantált a kompatibilitás. Ha egy szám vagy betű eltér, vagy az elnevezés nem pontos az adapter nem megfelelő számodra. A képek illusztrációk. A gép háza lehetséges, hogy ugyanolyan, mint a Te géped, de a típusszám nem biztos, hogy egyező. 

 

Természetesen más, itt meg nem jelölt gépekkel is kompatibilis lehet az adapter. Érdemes kipróbálni. Amennyiben az itt meg nem jelölt géphez vásároltad meg, és az adapter nem lett kompatibilis,a termék árát abban az esetben is visszatérítjük, viszont a szállítási költségek ebben az esetben téged terhelnek. Kérjük, a fenntiek tudomásul vételét!

A dolce gusto eredeti kapszula tartóját eltávolítva, annak a helyére tudod betolni az adaptert, a nespresso kompatibilis kapszulával feltöltve. A kapszula elhelyezése után, a kapszulát erősen nyomd be a kapszula tartó hüvelybe, és csak azután csukd rá a kapszula adapter tetejét. Majd tedd az adaptert az eredeti kapszula tartó helyére.

Állítsd a vízmennyiség szabályozót egyharmados állásba, és máris készülhet a kávé. Ne felejtsd, a nespresso kompatibilis kapszulák espresso esetén 40ml, hosszú kávé esetén 120ml víz felhasználásával készülnek. Igy lesz finom a kávéd.

FIGYELEM! Fém hüvelyű utántölthető kapszulák nem használhatók ebben az adapterben!

 

Használat után folyóvízben el tudod mosni. Mosogatógépben nem használható. Formáját veszítheti.

A Coffee Sixty-six Kft, mind a KRUPS, mind a DELONGHI valamint a Dolce Gustotól is független gyártó. A termék független a felsorolt cégek mindegyikétől.  

A termékre a megérkezés után  14 nap visszavásárlási garancia vonatkozik. Ha megérkezett a termék próbáld ki, és ha nem működik nálad, vagy nem tetszik vissza tudod küldeni.

Lehetőségeid:

A termék árát csak abban az esetben írjuk jóvá, ha sérülésmentes dobozban, tiszta, száraz, ép termék érkezik vissza.

Ha GLS  csomagban szeretnéd visszaküldeni, és abban is vetted át, sajnos nem tudjuk vállalni a visszaküldés költségeit. Kérlek, ebben az esetben rendeld meg a futárt a saját számládra. Mi csak a termék vételárát fogjuk visszatéríteni, beérkezés után.

 

Amennyiben a terméket a LOGIFY átvételi ponton  vetted át, hiánytalan csomagolásban lezárva, a neved és a megrendelés szám megjelölésével add le a terméket a webshopponton, és visszaszállítás után jóváírjuk a termék árát. Átvételi elismervényt nem fogsz kapni, de biztos lehetsz benne, hogy a termék visszakerül hozzánk. 

 

Az adapter természetesen bármilyen kompatibilis kapszulához, és az eredeti gyári kapszulához használható, mind aluminium, mind műanyag, mind pedig a lebomló kapszulákhoz. NEM HASZNÁLHATÓ az otthoni fém hüvelyes utántölthető kapszulákhoz.

 

A termék kiegészitőnek, kelléknek minősül. Mosogatógépben nem mosható, mikrohullámú sütőbe nem helyezhető, nem meelgithető. Deformitást okoz!


Jótállás és kellékszavatosság
Bár a jótállás és a kellékszavatosság fogalmai tartalmukat tekintve hasonlónak tűnnek, a kettő nem ugyanaz.

Ezen az oldalon igyekszünk közérthetően tájékoztatást adni önnek arról, hogy milyen jogok illetnek meg ha a nálunk vásárolt termék meghibásodik.

Kellékszavatosság
Webáruházunkat minden eladott termék vonatkozásában kellékszavatossági kötelezettség terheli. A vonatkozó jogszabályok alapján vállaljuk,
hogy az általunk átadott termék megfelel a leírásban és a megrendelésben szereplő terméknek, a termék sérülésmentes, hibátlanul működik és megfelel a
jogszabályokban meghatározott minőségi követelményeknek.

A fenti kötelezettség fogyasztó általi megrendelés esetében webáruházunkat 2 évig, míg fogyasztónak nem minősülő vevő esetében 1 évig terheli.
Ezek az időtartamok a termék átadásának napjától számítódnak.

Fogyasztónak jogi értelemben csak a természetes személyek minősülnek. Nem minősülnek tehát fogyasztónak a gazdasági társaságok, egyesületek,
alapítványok, szövetkezetek, stb.

Ha Te fogyasztónak minősülsz és a termék átvételétől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, jogszabály szerint vélelmezni kell, hogy a hiba
oka a teljesítés időpontjában megvolt (ezt hívjuk hibás teljesítési vélelemnek). Ilyenkor neked csak azt kell bizonyítanod, hogy a termék meghibásodott.
Webáruházunknak ugyanakkor jogában áll a hiba okát független szakértővel kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék hibájának oka
már a termék átadásakor valóban fennállt-e.
Ha a megrendelést leadó személy nem minősül fogyasztónak vagy a termék átvételétől számítva a hiba észleléséig több mint hat hónap eltelt, neked a hiba
fennállásán kívül azt is bizonyítanod kell szakvéleménnyel, hogy a hiba oka (pl.: hibás gyári összeszerelés, elégtelen anyagminőség, stb.)már akkor is fennállt, amikor a terméket átvette.

Ha a fenti feltételek teljesülnek és a kellékszavatossági idő alatt a termék elromlik vagy egyébként webáruházunk nem az általad megrendelt terméket
szállította ki, választásod szerint jogosult vagy kérni a termék kijavítását vagy kicserélését. Ilyenkor webáruházunk csak a törvényben meghatározott
esetekben térhet át az általad választott igény helyett egy másikra.

A terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik, a kicseréléssel vagy a kijavítással n
em érintett részek vonatkozásában viszont az elévülési idő folytatódik.

Ha webáruházunk a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalja, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül nem tud eleget tenni, kérheted az vételár arányos
leszállítását (azaz részbeni visszafizetést), a hibát webáruházunk költségére kijavíthatja/mással kijavíttathatja vagy elállhat a megrendeléstől.
Jelentéktelen hiba (azaz a termék rendeltetésszerű használatát nem akadályozó hiba, így különösen az esztétikai hibák, kopások, apró sérülések)
miatt a hatályos jogszabályok értelmében nem lehet elállni.

A kellékszavatosság érvényesítésével kapcsolatos költségek webáruházunkat terhelik.

 

 

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Fajta
Műanyag
Szín
Fekete
Gyártó
ICafilas
Tömeg
164 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.9 (37 vélemény)
(34)
(1)
(2)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Csató Máté
2023.07.29
Ilyen átalakítót vettem csomagban másfél éve és sajnos nálam is megadta magát a gumi tömítés. Van valahol lehetőség ennek javítására vagy pótlására?
Coffee66.hu válasza:
Kedves Máté! Tudunk levélbe tömitést küldeni. Kérem irjon egy emailt és ott leirom a részleteket. köszönöm
György
2023.01.21
Sziasztok! Végleg tönkrement a gumitömítés, szeretnék új tömítést rendelni, vagy elérhetőséget kérni ahonnan rendelhetnék. Köszönöm a segítséget.
György
2022.12.20
Gábor kommentjét olvastam: Krups Piccolo készülékhez tökéletesen illeszkedik. Viszont 1 év használat után a gumi tömítésnél elengedi a vizet. Hol lehet ilyen tömítést kapni?
Nálam is ez a probléma.
Gábor
2022.12.16
Az előbbi kommentem után kaptam egy e-mailt a Coffee66-tól: írjam meg a címem és küldik a tömítést. Meg is érkezett, kitűnően működik, újra tudom használni az adapterem. Nagyon szépen köszönöm!
Gábor
2022.12.07
Krups Piccolo készülékhez tökéletesen illeszkedik. Viszont 1,5 év használat után a gumi tömítésnél elengedi a vizet. Hol lehet ilyen tömítést kapni?