VERTUO gépekhez adapter YN01
VERTUO gépekhez adapter YN01
13 950 Ft

Adapter VERTUO gépekhez-ebbe az adapterbe Nespresso kapszulát tudsz tenni

VERTUO gépekhez adapter YN01

Raktáron
13 950 Ft
db Ár: 13 950 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
VERTUO gépekhez adapter YN01
VERTUO gépekhez adapter YN01
VERTUO gépekhez adapter YN01
Részletek

Kávé kapszula adapter Nespresso VERTUO kávégépbe, hogy Te is el tudd készíteni kedvenc nespresso kompatibilis kapszuláidat.

Az adapter használata nagyon egyszerű. A VERTUO  gépekben tudod használni. Csak és kizárólag azokkal a gépekkel kompatibilis az adapter. Erre figyelj.

KOMPATIBILITÁS:

VERTUOLINE De longhi ENV135

Nespresso Vertuoline GCA1

VERTUOPLUS By De Longhi

VERTUOPLUS Deluxe By Beville

Delonghi VERTUO POP 90Y

 

NEM jó az adapter a De Longhi ENV 120 gépekbe. 

Az adapter használata nagyon egyszerű. A VERTUO fém adaptert kinyitás után töltsd meg egy nespresso kompatibilis kapszulával. Zárd le a tetejét, és helyezd a gép hüvely tartályába a megszokott módon. 

Az adapter zárása kézzel történik, a nyitása pedig a mellékelt csipesszel történik. A nyitás és zárás tekeréssel történik. 

Az adapter tudja, hogy 40ml vízet engedhet át  a kapszulán. Így lesz megfeleő intenzítású a presso kávéd.

FIGYELEM! Fém hüvelyű utántölthető kapszulák nem használhatók ebben az adapterben! A gépet és az adaptert is károsithatja. 

 

Használat után folyóvízben el tudod mosni. Mosogatógépben  használható. Formáját nem veszíti.

A termékre a megérkezés után  14  nap visszavásárlási garancia vonatkozik. Ha megérkezett a termék próbáld ki, és ha nem működik nálad, vagy nem tetszik vissza tudod küldeni.

Lehetőségeid:

A termék árát csak abban az esetben írjuk jóvá, ha sérülésmentes dobozban, tiszta, száraz, ép termék érkezik vissza.

Ha GLS vagy DPD  csomagban szeretnéd visszaküldeni, és abban is vetted át, sajnos nem tudjuk vállalni a visszaküldés költségeit. Kérlek, ebben az esetben rendeld meg a futárt a saját számládra. Mi csak a termék vételárát fogjuk visszatéríteni, beérkezés után.

 

Amennyiben a terméket a Webshoppont.hu-n vetted át, hiánytalan csomagolásban lezárva, a neved és a megrendelés szám megjelölésével add le a terméket a Kék Katicában, és visszaszállítás után jóváírjuk a termék árát. Átvételi elismervényt nem fogsz kapni, de biztos lehetsz benne, hogy a termék visszakerül hozzánk. 

 

Az adapter természetesen bármilyen kompatibilis kapszulához, és az eredeti gyári kapszulához használható, mind aluminium, mind műanyag, mind pedig a lebomló kapszulákhoz. NEM HASZNÁLHATÓ az otthoni fém hüvelyes utántölthető kapszulákhoz.

 

Ezen az oldalon igyekszünk közérthetően tájékoztatást adni önnek arról, hogy milyen jogok illetnek meg ha a nálunk vásárolt termék meghibásodik.

Kellékszavatosság
Webáruházunkat minden eladott termék vonatkozásában kellékszavatossági kötelezettség terheli. A vonatkozó jogszabályok alapján vállaljuk,
hogy az általunk átadott termék megfelel a leírásban és a megrendelésben szereplő terméknek, a termék sérülésmentes, hibátlanul működik és megfelel a
jogszabályokban meghatározott minőségi követelményeknek.

A fenti kötelezettség fogyasztó általi megrendelés esetében webáruházunkat 2 évig, míg fogyasztónak nem minősülő vevő esetében 1 évig terheli.
Ezek az időtartamok a termék átadásának napjától számítódnak.

Fogyasztónak jogi értelemben csak a természetes személyek minősülnek. Nem minősülnek tehát fogyasztónak a gazdasági társaságok, egyesületek,
alapítványok, szövetkezetek, stb.

Ha Te fogyasztónak minősülsz és a termék átvételétől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, jogszabály szerint vélelmezni kell, hogy a hiba
oka a teljesítés időpontjában megvolt (ezt hívjuk hibás teljesítési vélelemnek). Ilyenkor neked csak azt kell bizonyítanod, hogy a termék meghibásodott.
Webáruházunknak ugyanakkor jogában áll a hiba okát független szakértővel kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék hibájának oka
már a termék átadásakor valóban fennállt-e.
Ha a megrendelést leadó személy nem minősül fogyasztónak vagy a termék átvételétől számítva a hiba észleléséig több mint hat hónap eltelt, neked a hiba
fennállásán kívül azt is bizonyítanod kell szakvéleménnyel, hogy a hiba oka (pl.: hibás gyári összeszerelés, elégtelen anyagminőség, stb.)már akkor is fennállt, amikor a terméket átvette.

Ha a fenti feltételek teljesülnek és a kellékszavatossági idő alatt a termék elromlik vagy egyébként webáruházunk nem az általad megrendelt terméket
szállította ki, választásod szerint jogosult vagy kérni a termék kijavítását vagy kicserélését. Ilyenkor webáruházunk csak a törvényben meghatározott
esetekben térhet át az általad választott igény helyett egy másikra.

A terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik, a kicseréléssel vagy a kijavítással n
em érintett részek vonatkozásában viszont az elévülési idő folytatódik.

Ha webáruházunk a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalja, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül nem tud eleget tenni, kérheted az vételár arányos
leszállítását (azaz részbeni visszafizetést), a hibát webáruházunk költségére kijavíthatja/mással kijavíttathatja vagy elállhat a megrendeléstől.
Jelentéktelen hiba (azaz a termék rendeltetésszerű használatát nem akadályozó hiba, így különösen az esztétikai hibák, kopások, apró sérülések)
miatt a hatályos jogszabályok értelmében nem lehet elállni.

A kellékszavatosság érvényesítésével kapcsolatos költségek webáruházunkat terhelik.

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Fajta
aluminium
Szín
Fekete
Gyártó
ICafilas
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Németh Anikó
2024.01.21
Üdvözlöm Önöket!
A termékükkel megvagyok elégedve.
Érdeklödni szeretnék hogy Nespresso vertuo next env120 kávégéphez lenne kapszula átalakító adapterjük?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Németh Anikó