Caffé Pure tejhabtartály tisztitó tabletta minden kávégéphez
Caffé Pure tejhabtartály tisztitó tabletta minden kávégéphez
2 502 Ft

CafféPure tejhabtartály tisztitó tabletta 64db

Caffé Pure tejhabtartály tisztitó tabletta minden kávégéphez

2 502 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek

Caffé Pure Nespresso gép tejhabositó tartály tisztitó tabletta-64db tisztítókapszula/doboz (más kávégépben is alkalmas a tejtartály tisztitására)

CAFFéPURE svájci cég a kapszulás gépek tisztításához való megoldások gyártására szakosodott. Termékeik segítségével a készülékünket mindenfajta, a használatból eredő szennyeződéstől megtisztíthatjuk. A jó kávéhoz ugyanis nem elegendő a jó alapanyag és megfelelő eszközpark. Egy elhanyagolt, szennyeződött gép nagymértékben ronthatja a kávéélményt. 

 A rendszeres tisztítás, aminek köszönhetően kávénk minősége javulhat, segít megőrizni a gépünk hatékonyságát és élettartamát. Mivel kávélerakódások és a vízkő tönkretehetik a drágán megvásárolt készülékeket. Miután elegendő mennyiség épül fel (legyen az vízkő vagy olaj), az blokkolhatja a víz útját, ezáltal csökkentve a gép hatékonysági fokát. Bár sokan megelégednek vele, sajnos a tiszta vízzel való takarítás nem elegendő a kávéolaj és vízkő eltávolításához.

A kávégépek tisztántartásához kínálnak gyors és könnyű megoldást a CAFFéPURE tisztítási megoldásai, ráadásul mindenféle kellemetlen vegyszeres „utóíz” nélkül.

Használata:

  • 1. Győződj meg róla, hogy a kávégéped tejtartályát megtöltötted vizzel.
  • 2. Helyezz egy üres edényt a kávégép tejhabositó kifolyója alá.
  • 3. Tegyél a tejtartályba egy tablettát. A tabletta meleg és hideg vizben is oldható. Majd várj amig feloldodik. Majd inditsd el a tejforralást, átfolyatást. Mintha csak tejhabot készitenél. 
  •  Ekkor kék folyadék fogja a gép tejhabositó  kifolyóját elhagyni. Amennyiben ez az első tisztítás, amit a gépen végez, érdemes az átfolyást 5 percre megállítani, majd azt követően folytatni.
  • 4. Addig kell folyatni a vizet, ameddig a csésze tele nem lesz. Előfordulhat, hogy a víznek barnás színezete lesz, mivel a kávémaradványok, tej maradványok  elkezdenek feloldódni.
  • 5. Öntse ki a csészéből a tisztítószeres vizet. Majd folyasson át tiszta vizet a gépen, ameddig a kifolyó víz tiszta nem lesz (körülbelül 3 alkalom szükséges hozzá).

 

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Gyártó
CAFFéPURE svájci cég
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!