Dolce Gusto gépekhez Adapter  4-es típus - ŐRÖLT KÁVÉHOZ
Dolce Gusto gépekhez Adapter 4-es típus - ŐRÖLT KÁVÉHOZ
13 526 Ft

Dolce Gusto kávégép adapter kizárólag örölt kávéhoz.

ÚJ

Dolce Gusto gépekhez Adapter 4-es típus - ŐRÖLT KÁVÉHOZ

Raktáron
13 526 Ft
db Ár: 13 526 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Dolce Gusto gépekhez Adapter  4-es típus - ŐRÖLT KÁVÉHOZ
Dolce Gusto gépekhez Adapter  4-es típus - ŐRÖLT KÁVÉHOZ
Részletek

Kávé kapszula adapter Dolce Gusto kávégépbe őrölt kávéval használható.

Az adapter használata nagyon egyszerű. Az általunk megjelölt Dolce gusto gépekben tudod használni. Csak és kizárólag azokkal a gépekkel kompatibilis az adapter. Erre figyelj.

                                         KOMPATIBILITÁS: 

KRUPS KP 310510

KRUPS KP 310866

KRUPS KP 310831

KRUPS KP 310810

KRUPS KP 310531

KRUPS KP 310510

DOLCE GUSTO KP130510 LUMIO

DOLCE GUSTO KP130810 LUMIO

KRUPS KP 130110

KRUPS KP 130110 LUMIO

KRUPS KP 130111

KRUPS KP 130131

KRUPS KP 130140

KRUPS KP 130165

KRUPS KP 130166

KRUPS KP 130510

KRUPS KP 130510 LUMIO

KRUPS KP 130511 

KRUPS KP 130531

KRUPS KP 130540

KRUPS KP 130565

KRUPS KP 130566

KRUPS KP 130810 LUMIO

KRUPS KP 130810

KRUPS KP 130811

KRUPS KP 130831

KRUPS KP 130840

KRUPS KP 130866

Természetesen más, itt meg nem jelölt gépekkel is kompatibilis lehet az adapter. Érdemes kipróbálni. Amennyiben az itt meg nem jelölt géphez vásároltad meg, és az adapter nem lett kompatibilis,a termék árát abban az esetben is visszatérítjük.  Kérjük, a fenntiek tudomásul vételét!

Amennyiben bizonytalan van, inkább hivj minket. Ha tudunk segitünk. 

A termékre 6 hónap szavatossági időt vállalunk! 

 

 

A dolce gusto eredeti kapszula tartóját eltávolítva, annak a helyére tudod betolni az adaptert, őrölt kávéval feltöltve. 

Az adapter kinyitása után, töltsd fel az adaptert őrölt kávéval. Az őrlemény ne legyen se túl finom, se durvára őrölt. Mintha csak a kotyogós kávéfőzőbe őrölted volna. A jelölő vonalig töltsd meg az adaptert. Előszőr töltsd bele a felét, majd enyhén tömöritsd, majd a maradékot ugyanigy. Mellékeltünk egy kanálkát. Körülbelül másfél kanál kávé 8 grammnyi mennyiség. A csomag Tampert NEM tartalmaz. 

 

Majd zárd le az adapter tetejét. Minden oldalról legyen összezárva az alsó és a felső rész.

 

Állítsd a vízmennyiség szabályozót egyharmados állásba, és máris készülhet a kávé. Ne felejtsd, a nespresso kompatibilis kapszulák espresso esetén 40ml, hosszú kávé esetén 120ml víz felhasználásával készülnek. Igy lesz finom a kávéd.

FIGYELEM! Ez az adapter nem használható, nem müködik semmilyen kapszulával.

Használat után folyóvízben el tudod mosni. Mosogatógépben nem használható. Formáját veszítheti.

Az adapter szűrőbetétjét külön öblítsd el, mert a szürő eltömődhet, vagy a benne lévő kávé zacc miatt a kávéd nem lesz megfelelő ízű. 

 

HASZNOS TANÁCSOK: Az adapter müködése rendkivül egyszerü. Ha a kávéd túl erős lesz, vagy, túl gyenge, vagy vizes, vagy nem folyik le, valószinüleg az őrlés túl durva, vagy túl finom. Mielőtt feladod, érdemes ezen változtatni. 

Természetesen ha az adapter nem helyezkedik el tökéletesen a gépben, ha nem tudod lecsukni a kart, vagy feszül az adapter a készülékben, az adapter nem müködik majd jól, ne is próbálkozz, küld vissza a sérülés mentes készüléket. 

 

A termékre a megérkezés után  14 nap visszavásárlási garancia vonatkozik. Ha megérkezett a termék próbáld ki, és ha nem működik nálad, vagy nem tetszik vissza tudod küldeni.

Lehetőségeid:

A termék árát csak abban az esetben írjuk jóvá, ha sérülésmentes dobozban, tiszta, száraz, ép termék érkezik vissza.

A terméket bármely futárszolgálattal vissza tudod küldeni. 

Mi a termék vételárát fogjuk visszatéríteni, beérkezés után.

 

Amennyiben a terméket a www.logify.hu ponton vetted át, hiánytalan csomagolásban lezárva, a neved és a megrendelés szám megjelölésével add le a terméket a www.logify.hu csomagponton, és 8 napon bellül jóváírjuk a termék árát. Átvételi elismervényt nem fogsz kapni, de biztos lehetsz benne, hogy a termék visszakerül hozzánk. 

 

A termék kiegészitőnek, kelléknek minősül. Mosogatógépben nem mosható, mikrohullámú sütőbe nem helyezhető, nem melegithető. Deformitást okoz!


Ezen az oldalon igyekszünk közérthetően tájékoztatást adni önnek arról, hogy milyen jogok illetnek meg ha a nálunk vásárolt termék meghibásodik.

Kellékszavatosság
Webáruházunkat minden eladott termék vonatkozásában kellékszavatossági kötelezettség terheli. A vonatkozó jogszabályok alapján vállaljuk,
hogy az általunk átadott termék megfelel a leírásban és a megrendelésben szereplő terméknek, a termék sérülésmentes, hibátlanul működik és megfelel a
jogszabályokban meghatározott minőségi követelményeknek.

A fenti kötelezettség fogyasztó általi megrendelés esetében webáruházunkat 6hónapig , míg fogyasztónak nem minősülő vevő esetében 6hónapig  terheli.
Ezek az időtartamok a termék átadásának napjától számítódnak.

Fogyasztónak jogi értelemben csak a természetes személyek minősülnek. Nem minősülnek tehát fogyasztónak a gazdasági társaságok, egyesületek,
alapítványok, szövetkezetek, stb.

Ha Te fogyasztónak minősülsz és a termék átvételétől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, jogszabály szerint vélelmezni kell, hogy a hiba
oka a teljesítés időpontjában megvolt (ezt hívjuk hibás teljesítési vélelemnek). Ilyenkor neked csak azt kell bizonyítanod, hogy a termék meghibásodott.
Webáruházunknak ugyanakkor jogában áll a hiba okát független szakértővel kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék hibájának oka
már a termék átadásakor valóban fennállt-e.
Ha a megrendelést leadó személy nem minősül fogyasztónak vagy a termék átvételétől számítva a hiba észleléséig több mint hat hónap eltelt, neked a hiba
fennállásán kívül azt is bizonyítanod kell szakvéleménnyel, hogy a hiba oka (pl.: hibás gyári összeszerelés, elégtelen anyagminőség, stb.)már akkor is fennállt, amikor a terméket átvette.

Ha a fenti feltételek teljesülnek és a kellékszavatossági idő alatt a termék elromlik vagy egyébként webáruházunk nem az általad megrendelt terméket
szállította ki, választásod szerint jogosult vagy kérni a termék kijavítását vagy kicserélését. Ilyenkor webáruházunk csak a törvényben meghatározott
esetekben térhet át az általad választott igény helyett egy másikra.

A terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik, a kicseréléssel vagy a kijavítással n
em érintett részek vonatkozásában viszont az elévülési idő folytatódik.

Ha webáruházunk a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalja, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül nem tud eleget tenni, kérheted az vételár arányos
leszállítását (azaz részbeni visszafizetést), a hibát webáruházunk költségére kijavíthatja/mással kijavíttathatja vagy elállhat a megrendeléstől.
Jelentéktelen hiba (azaz a termék rendeltetésszerű használatát nem akadályozó hiba, így különösen az esztétikai hibák, kopások, apró sérülések)
miatt a hatályos jogszabályok értelmében nem lehet elállni.

A kellékszavatosság érvényesítésével kapcsolatos költségek webáruházunkat terhelik.

Gyors információk rendeléshez

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

Termékeink BPA-mentesek
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Fajta
Műanyag
Szín
Fekete
Gyártó
ICafilas
Tömeg
164 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!