Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
9 820 Ft

Dolce Gusto kávégépbe használható aluminium kapszula

Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS

Raktáron   (7 db)
9 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
Dolce Gusto gépekhez utántölthető kapszula YS06 SS
Részletek

Kávé kapszula utántölthető  Dolce Gusto kávégépbe őrölt kávéval használható.

A kapszula  használata nagyon egyszerű. Az általunk megjelölt Dolce gusto gépekben tudod használni. Csak és kizárólag azokkal a gépekkel kompatibilis az adapter. Erre figyelj.

                                         KOMPATIBILITÁS: 

 

Kérlek, alaposan nézd meg, hogy a te gépedhez kompatibilis-e az adapter.  Nem minden géphez jó, minden adapter. A listában egyezően  felsoroltakhoz garantáljuk a tökéletes működést. 

 

Természetesen más, itt meg nem jelölt gépekkel is kompatibilis lehet az adapter. Érdemes kipróbálni. Amennyiben az itt meg nem jelölt géphez vásároltad meg, és az adapter nem lett kompatibilis,a termék árát abban az esetben is visszatérítjük.  Kérjük, a fenntiek tudomásul vételét!

Amennyiben bizonytalan van, inkább hivj minket. Ha tudunk segitünk. 

A termékre 6 hónap szavatossági időt vállalunk! 

 

 

A dolce gusto eredeti kapszula tartójába tudod használni, őrölt kávéval feltöltve. 

Az kapszula kinyitása után, töltsd fel az adaptert őrölt kávéval. Az őrlemény ne legyen se túl finom, se durvára őrölt. Mintha csak a kotyogós kávéfőzőbe őrölted volna. Összesen 8 gram kávé tölthető az kapszulába. Előszőr töltsd bele a felét, majd enyhén tömöritsd, majd a maradékot ugyanigy. Mellékeltünk egy kanálkát. Körülbelül másfél kanál kávé 8 grammnyi mennyiség. 

 

Majd zárd le az kapszula tetejét. Minden oldalról legyen összezárva az alsó és a felső rész.

 

Állítsd a vízmennyiség szabályozót egyharmados állásba, és máris készülhet a kávé. Ne felejtsd, a nespresso kompatibilis kapszulák espresso esetén 40ml, hosszú kávé esetén 120ml víz felhasználásával készülnek. Igy lesz finom a kávéd.

FIGYELEM! A kapszula nem használható, nem müködik semmilyen más  kapszulával.

Használat után folyóvízben el tudod mosni. Mosogatógépben nem használható. Formáját veszítheti.

 

HASZNOS TANÁCSOK: Az adapter müködése rendkivül egyszerü. Ha a kávéd túl erős lesz, vagy, túl gyenge, vagy vizes, vagy nem folyik le, valószinüleg az őrlés túl durva, vagy túl finom. Mielőtt feladod, érdemes ezen változtatni. 

Természetesen ha az adapter nem helyezkedik el tökéletesen a gépben, ha nem tudod lecsukni a kart, vagy feszül az adapter a készülékben, az adapter nem müködik majd jól, ne is próbálkozz, küld vissza a sérülés mentes készüléket. 

 

A termékre a megérkezés után  14 nap visszavásárlási garancia vonatkozik. Ha megérkezett a termék próbáld ki, és ha nem működik nálad, vagy nem tetszik vissza tudod küldeni.

Lehetőségeid:

A termék árát csak abban az esetben írjuk jóvá, ha sérülésmentes dobozban, tiszta, száraz, ép termék érkezik vissza.

A terméket bármely futárszolgálattal vissza tudod küldeni. 

Mi a termék vételárát fogjuk visszatéríteni, beérkezés után.

 

Amennyiben a terméket a www.webshoppont.hu ponton vetted át, hiánytalan csomagolásban lezárva, a neved és a megrendelés szám megjelölésével add le a terméket a www.webshoppont.hu csomagponton, és 8 napon bellül jóváírjuk a termék árát. Átvételi elismervényt nem fogsz kapni, de biztos lehetsz benne, hogy a termék visszakerül hozzánk. 

 

A termék kiegészitőnek, kelléknek minősül. Mosogatógépben nem mosható, mikrohullámú sütőbe nem helyezhető, nem melegithető. Deformitást okoz!


Jótállás és kellékszavatosság
Bár a jótállás és a kellékszavatosság fogalmai tartalmukat tekintve hasonlónak tűnnek, a kettő nem ugyanaz.

Ezen az oldalon igyekszünk közérthetően tájékoztatást adni önnek arról, hogy milyen jogok illetnek meg ha a nálunk vásárolt termék meghibásodik.

Kellékszavatosság
Webáruházunkat minden eladott termék vonatkozásában kellékszavatossági kötelezettség terheli. A vonatkozó jogszabályok alapján vállaljuk,
hogy az általunk átadott termék megfelel a leírásban és a megrendelésben szereplő terméknek, a termék sérülésmentes, hibátlanul működik és megfelel a
jogszabályokban meghatározott minőségi követelményeknek.

A fenti kötelezettség fogyasztó általi megrendelés esetében webáruházunkat 2 évig, míg fogyasztónak nem minősülő vevő esetében 1 évig terheli.
Ezek az időtartamok a termék átadásának napjától számítódnak.

Fogyasztónak jogi értelemben csak a természetes személyek minősülnek. Nem minősülnek tehát fogyasztónak a gazdasági társaságok, egyesületek,
alapítványok, szövetkezetek, stb.

Ha Te fogyasztónak minősülsz és a termék átvételétől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, jogszabály szerint vélelmezni kell, hogy a hiba
oka a teljesítés időpontjában megvolt (ezt hívjuk hibás teljesítési vélelemnek). Ilyenkor neked csak azt kell bizonyítanod, hogy a termék meghibásodott.
Webáruházunknak ugyanakkor jogában áll a hiba okát független szakértővel kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék hibájának oka
már a termék átadásakor valóban fennállt-e.
Ha a megrendelést leadó személy nem minősül fogyasztónak vagy a termék átvételétől számítva a hiba észleléséig több mint hat hónap eltelt, neked a hiba
fennállásán kívül azt is bizonyítanod kell szakvéleménnyel, hogy a hiba oka (pl.: hibás gyári összeszerelés, elégtelen anyagminőség, stb.)már akkor is fennállt, amikor a terméket átvette.

Ha a fenti feltételek teljesülnek és a kellékszavatossági idő alatt a termék elromlik vagy egyébként webáruházunk nem az általad megrendelt terméket
szállította ki, választásod szerint jogosult vagy kérni a termék kijavítását vagy kicserélését. Ilyenkor webáruházunk csak a törvényben meghatározott
esetekben térhet át az általad választott igény helyett egy másikra.

A terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik, a kicseréléssel vagy a kijavítással n
em érintett részek vonatkozásában viszont az elévülési idő folytatódik.

Ha webáruházunk a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalja, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül nem tud eleget tenni, kérheted az vételár arányos
leszállítását (azaz részbeni visszafizetést), a hibát webáruházunk költségére kijavíthatja/mással kijavíttathatja vagy elállhat a megrendeléstől.
Jelentéktelen hiba (azaz a termék rendeltetésszerű használatát nem akadályozó hiba, így különösen az esztétikai hibák, kopások, apró sérülések)
miatt a hatályos jogszabályok értelmében nem lehet elállni.

A kellékszavatosság érvényesítésével kapcsolatos költségek webáruházunkat terhelik.

 

 

* A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Coffee Sixty-six Kft független gyártó, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK
Termékeink BPA-mentesek
Etikus kereskedelemből származnak
Minősített kávészemek
Védjük az esőerdőt a termesztés során
Kávéink UTZ tanúsítvánnyal rendelkeznek
Ökologiailag ellenőrzött gazdálkodás
Adatok
Fajta
aluminium
Szín
Fekete
Gyártó
ICafilas
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!