Hírek

A kapszulás kávé vajon tényleg rosszabb, mint a szemes?

2021.06.08 07:00
A kapszulás kávé vajon tényleg rosszabb, mint a szemes?

Az igazi kávérajongók el sem tudják képzelni a tökéletes reggeli ébredést egy csésze finom gőzölgő kávé elkortyolgatása nélkül. Pillanatok alatt beindítja az ember agyát, következésképpen jobban teljesíthetünk mind a szellemi, mind a fizikai munkában. Te melyik kávé típust részesíted előnyben? A kapszulásat vagy a szemeset?

Szemes kávé vs kávékapszula

A szemes kávé sokak kedvence, ami teljességgel érthető, hiszen frissen őrölve varázsolja a csészénkbe a szeretett gőzölgő italunkat. Ezeknél az automata kávéfőző gépeknél azonban ügyelni kell a helyes beállításra és természetesen a rendszeres tisztításra. A szemes kávé esetében rendkívüli figyelmet igényel a tárolás módja is, ha azt szeretnénk, hogy a finom, friss ízüket sokáig megőrizzék. A legjobb, ha légmentesen zárható dobozban tároljuk, ezzel biztosítva kellemes aromájuk megőrzését.

Ezzel szemben a kávékapszulába, zárt őrlemény mindig friss marad, nem veszít az ízéből sem pedig az aromájából. A kapszulás kávéfőző gépek kezelése vitathatatlanul egyszerű és kényelmes, hiszen a kapszula gépbe történő helyezése után egy gombnyomással hozzájutunk mennyei feketénkhez. Nem beszélve arról, hogy a szemes kávéból nem bontogatunk fel egyszerre több fajtát, a kapszulásból viszont különböző ízvariációkat is beszerezhetünk kedvező kiszerelésük miatt, így aztán kedvünkre válogathatunk belőle bármikor, ez a változatosság pedig már önmagában gyönyörködtető!

Akármelyik kávé típust is kedveled, ha a Coffee66.hu webáruház kiváló termékei közül választasz kétségkívül felejthetetlen kávé élménnyel fognak megajándékozni!