Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Coffee Sixty-six Kft
Cím:
2500 Esztergom, Szép köz 1.
Telefon:
Áruház neve:
Coffee66.hu
Adószám:
26250896-2-42
Cégjegyzék szám:
11-09-030442
Bankszámlaszám:
11714006-25972517
Kapcsolattartó neve:
Bacsa Tímea
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/942-3578
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Vedd át a LOGIFY csomag átvételi ponton (Budapest 1037 Budapest Kunigunda u 67 szám alatt AZ UDAVARBAN
Vedd át a LOGIFY csomag átvételi ponton (Budapest 1037 Budapest Kunigunda u 67 szám alatt  AZ UDAVARBAN
Az üzlet Budapest 1037. Budapest Kunigunda u 67. szám alatt található. A LOGIFY ELKÖLTÖZÖTT! Az uj cimet látod itt.
Nyitvatartási idő: Munkanapokon 9.00-16.00 óráig

A csomagpontra szállitás költsége, ha a megrendelésed nem éri el a 10.000 ft-ot, csomagonként 381 ft. Ezen felül ingyenes.

Amennyiben szállítási módként az átvételi pontot jelölöd meg a Coffee66.hu webáruházban, a csomagod a megrendeléskor ki tudod fizetni a BARION rendszeren keresztül. Ebben az esetben a bankkártyád adataid megadása után a csomagod kifizetésre kerül. Arra is van lehetőséged, hogy a csomagod átvételekor bankkártyával fizess az átvételi ponton. Ebben az esetben a MyPOS fizetési módot válaszd.

A csomagod a megrendeléstől számitott 5 napon belül vehető át a csomagponton. Amennyiben a csomagod nem fizetted ki előre, és letelik az 5 munkanap, és az akció időközben lezárult, az akciós árat nem tudjuk neked ujra biztositani.

A csomag az értesités után átvehető a LOGIFY ponton. Sem a számla sem a beérkezett megrendelés státusz nem jeleinti azt, hogy a csomag felvehető. Erre kérlek, figyelj!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
9 999  Ft
381 Ft
10 000  Ft
-
ingyenes
Packeta csomagpontra szállítás.
packeta_hu
Csak a promóció ideje alatt érvényes:
Küldeményed a Packeta futárszolgálat szállítja ki az általad kért csomagpontra. A csomag feladásának napján e-mailben is tájékoztatunk.

Felhívjuk figyelmed, hogy nem minden Packeta csomagponton van lehetőség készpénzes fizetésre, erről kérjük előre érdeklődj a csomagpont üzemeltetőjénél!

Az általunk szállításra leadott csomagot 2020. julius 01.-től Packeta futárszolgálat a saját üzletszabályzata szerint feladástól számított 24 órán belül kiszállítja.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
-
700 Ft
GLS házhozszállítás
mygls_api
Küldeményed a GLS futárszolgálat szállítja ki hozzád. A csomag feladásának napján e-mailben is tájékoztatunk.

Az általunk szállításra leadott csomagot 2020. julius 01.-től GLS futárszolgálat a saját üzletszabályzata szerint feladástól számított 24 órán belül kiszállítja.

A GLS szállitási költségek 2023.04.18.-tól 24.999ft-ig sulyalapon kerülnek kiszámitásra. Bővebb információt erről a Coffee Sixty-six Kft ÁSZF oldalán találsz.
A GLS házhoz szállitás költségét 25.000ft feletti vásárlás esetén átvállaljuk.

A futárszolgálati költségek minden esetben a GLS futárszolgálat által meghatározott költségek alapján vannak beállitva.
Termékek össztömege
Szállítási költség
0  kg
2,99  kg
1 650 Ft
3  kg
4,99  kg
1 790 Ft
5  kg
-
2 035 Ft
GLS csomagpontra szállítás
mygls_api_dropoffpoints
Küldeményed a GLS futárszolgálat szállítja ki az általad kért csomagpontra. A csomag feladásának napján e-mailben is tájékoztatunk.

Felhívjuk figyelmed, hogy nem minden GLS csomagponton van lehetőség készpénzes fizetésre, erről kérjük előre érdeklődj a csomagpont üzemeltetőjénél!

Az általunk szállításra leadott csomagot 2020. julius 01.-től GLS futárszolgálat a saját üzletszabályzata szerint feladástól számított 24 órán belül kiszállítja.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 195 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 210 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
MyGLS házhoz szállitás 25.000ft felett
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

Küldeményed a GLS futárszolgálat szállítja ki hozzád. A csomag feladásának napján e-mailben is tájékoztatunk.

Az általunk szállításra leadott csomagot 2020. julius 01.-től GLS futárszolgálat a saját üzletszabályzata szerint feladástól számított 24 órán belül kiszállítja.

Bővebb információt erről a Coffee Sixty-six Kft ÁSZF oldalán találsz.
A GLS csomagpontra szállitás költségét 15.000ft feletti vásárlás esetén átvállaljuk.

A futárszolgálati költségek minden esetben a GLS futárszolgálat által meghatározott költségek alapján vannak beállitva.
Szállítási költség: 0 Ft

Szállítási tudnivalók

Kérlek, mindig ügyelj arra, hogy pontos telefonszámot és címet adj meg a rendeléskor. Így csomagod biztosan célba ér.

Házhoz szállítás és Foxpost csomagautomatába történő rendelés esetén sem a csomagban lesz a részedre kiállított számla. A számlát a feladás napján e-mailben küldjük neked.

Meghiúsult kiszállítás esetén a számlát rontjuk, amiről e-mailben tájékoztatunk.

Ha bármely szállítással kapcsolatos kérdésedre nem kaptál itt választ, kérlek, keresd fel a www.foxpost.hu vagy a www.gls-group.eu oldalt, ahol az ÁSZF, illetve a gyakori kérdések oldal és az ügyfélszolgálat bizonyára választ ad a kiszállítással kapcsolatos kérdésedre. Illetve bátran hívj minket, mert segítünk.

Amennyiben vissza szeretnéd küldeni a csomagot

Ha Foxpost automatából vetted fel a csomagot, 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ugyanazon az úton térítésmentesen visszaküld a csomagot részünkre. Az érkezési kóddal visszahelyezed a szekrénybe, s már kész is vagy. Visszaérkezés után ellenőrizzük a csomagot, és visszatérítünk. A házhoz szállított csomagra ez nem érvényes, abban az esetben a visszaküldés költsége téged terhel.

Mi a teendő ha sérülten érkezik a csomag?

A megrendelő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

Nagyon sok esetben akciót hirdetünk amikor is ingyenes kiszállítást kaphatsz ajándékba. Erről Facebook és Instagram oldalakon tájékoztatjuk a vevőinket. Érdemes követni minket!

Átvétel csomagpontunkon

A termékeket már a következő munkanap 12.00 órától, illetve előre utalás esetén, az utalást beérkezését követő munkanap tudod átvenni az átvételi ponton. Amennyiben pörkölt szemes kávét rendeltél, előfordulhat, hogy nem tudjuk másnap kiszállítani a csomagot. Erről időben tájékoztatunk. Amennyiben a munkarendben bármilen változás, munkanap csere következik be, áruházunk nem veszi figyelembe. Tekintetetl az átvételi pont munkarendjére, a szombati napokon nem tudunk szállítani.

A Coffee66.hu webáruházban vásárolt termékek zárt dobozban, vagy zacskóban érkeznek a csomagátvételi pontra. A csomagátvételi pont semmilyen elszámolási vagy minőségi felelősséggel nem tartozik a Vevő felé. Amennyiben a csomag kívülről sérült, vagy a Vevő az elállási jogát szeretné érvényesíteni jogosult arra, hogy sérülés esetén fénykép kíséretében, elállási jog esetén pedig indoklás nélkül ne vegye át a csomagot az átvételi ponton. Ebben az esetben átvételi pont ezt tudomásul veszi és jelzi az ügyfél szolgálatunknak. Vevő az info [kukac] coffee66.hu weboldalon jelzi az igényét, és a webshop az áru értékét visszautalja a Vevő részére. Az átvételi pont sem készpénz sem bankkártyás visszautalást nem tud eszközölni.

Az átvételi pont kizárólag átadási pontként üzemel. Semmi nemű információt nem tud adni a beérkező csomagokról, illetve azok potos beérkezéséről. Bármilyen információra van szükséged kérlek, hívd a +36-70-942/3578 telefonszámot.

Fizetés
ONLINE bankkártyás fizetés
EZT AJÁNLJUK!
A bankkártyás fizetés biztonságos és kényelmes! A Fizetés a weboldalunkon BIZTONSÁGOSAN A BARION rendszerén keresztül történik! A legpénztárca barátabb megoldás. Nem számolunk fel extra költséget. Számodra ingyenes fizetési mód!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.
Fizetés a csomag átvételekor
A terméket a futárnak vagy a csomagautomatánál tudod kifizetni. A futárnak legfeljebb 300.000 forintos rendelési összegig fizethetsz készpénzben, felette csak bankkártyát fogadnak el.
Biztonságos fizetési mód, de bruttó 400ft-os plussz költséggel. Ez a futár szolgálat extra költsége.
Bankkátyás fizetés KIZÁRÓLAG a LOGIFY átvételi ponton
Ezen fizetési mód esetén, a LOGIFY ponton bankkártyával tudsz fizetni, helyben terminálon használhatod bankkártyádat, a számla kiegyenlítésére. Csak érints és fizess! És kézben a megrendelt termékek.
Elfogadott bankkártyák: MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro), VISA termékek (VISA, VISA Electron, Visa V Pay), American Express, UnionPay, JCB, Bancontact, Apple pay, Google pay
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!