Hírek

Így segít a kávé a fogyásban!

2022.05.05 07:00
Így segít a kávé a fogyásban!

A kávé nem csak finom, de egészséges is. Amennyiben mértékkel fogyasztjuk segítheti alakunk megőrzését, vagy éppen a diétánk hatékonyságát. Mai cikkünkből megtudhatod, miért van jótékony hatással testsúlyunkra a kávé!

Hogyan hat a kávé a fogyásra?

A kávéban lévő klorogénsav a testsúlyunk szinten tartásában igencsak meghatározó szerepet kap. Ugyanis, ha a napunkat kávéval indítjuk, a klorogénsavnak köszönhetően egész délelőttre felgyorsítjuk az anyagcserénket. Ha pedig még ebéd után is elkortyolgatunk egy csésze gőzölgő feketét, kiválthatjuk vele a desszert utáni sóvárgásunkat, ráadásul segít az étel megemésztésében is. 

Milyen kávét igyunk  a diéta alatt?

A legjobb, a szemes vagy őrölt kávé fogyasztása, így tökéletes választás lehet a gyorsan és könnyen elkészíthető őrölt kávét tartalmazó kávékapszulák használata. 

Mivel ízesítsük a kávét a fogyás hatékonysága érdekében?

A kávé önmagában fogyasztva alig tartalmaz kalóriát, ezért ha éppen diétázunk, de édesen szeretjük inni a kávét, akkor a cukor helyett válasszuk inkább a mézet. A tehén tej helyett pedig érdemes az alacsony kalóriatartalmú növényi tejet belekevernünk a feketénkbe.

Tegyük változatossá a kávézás pillanatait és próbáljuk ki bátran a Coffee66 ízesített kapszuláit a legkülönlegesebb ízekben! A tejkaramellától kezdve, a levendulás ízesítésen át, a puncs torta ízéig bármit megkóstolhatsz kínálatunkban!