Hírek

Fenntarthatóság

Coffee66
2023.09.27 13:17
Fenntarthatóság

Örömmel osztjuk meg veled izgalmas utazásunkat, amit a Coffee66 tett meg az évek során!

Mindig szívügyünknek tekintettük a fenntarthatóságot, és ennek jegyében már kezdetektől fogva a lebomló papír és karton csomagolást választottuk. 

 

Mindamellett, hogy a lebomló papírcsomagolás jelentős mértékben csökkenti a környezeti terhelést, egyre inkább a jövő csomagolási trendjévé válik.

Az emberek felelősségteljes vásárlókká válnak, és olyan termékeket preferálnak, amelyek a fenntarthatóság elveire épülnek. A lebomló papírcsomagolás ezen elvekhez igazodik, hiszen természetes alapanyagokból készül, és könnyen lebomlik.

Most pedig megtaláltuk azt a kávékapszulát is, ami nemcsak tökéletes kávéélményt nyújt, hanem teljes mértékben komposztálható is.

Miért olyan különlegesek a kapszuláink?

Az olasz design és a minősített, bevizsgált alapanyagok teszik annyira egyedivé.

Az olasz design az esztétikum és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát hozza el, miközben a minősített alapanyagok biztosítják, hogy minden termékünk magas színvonalú és környezetbarát legyen.

A komposztálható zárás további mérföldkő a fenntarthatóság terén. Már nem csak a kapszula, hanem az egész csomagolás a komposztálható, ezzel csökkentve a hulladékfelhalmozódást. Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság nem csak egy trend, hanem egy életmód, és a termékeinkkel szeretnénk inspirálni másokat is. 

A környezetvédelmi elkötelezettségünk részeként vállaljuk a gyártói felelősséget is. Amikor a mi termékünket választod, nemcsak kiváló minőséget kapsz, hanem részt veszel te is a hulladék hasznosításban és a környezetvédelemben. Garantáljuk, hogy minden ilyen jellegű EU hozzájárulást ki fizetünk a termék után, így te is biztos lehetsz abban, hogy a kávézással együtt pozitív változást hozol létre.

Örömünkre szolgál, hogy ilyen pozitív lépéseket tehettünk a fenntarthatóság irányába, és reméljük, hogy te is csatlakozol hozzánk. 

A kávé nemcsak élvezet, hanem felelősség is, és mi büszkék vagyunk rá, hogy segíthetünk abban, hogy mindkettőt egy csésze kávéban összehozzuk.

Köszönjük, hogy velünk tartottál ezen az izgalmas úton!