Hírek

Tudj meg mindent az utántölthető kávékapszulákról!

2024.05.30 07:00
Tudj meg mindent az utántölthető kávékapszulákról!

Sokan keresnek meg minket különböző kérdésekkel a kapszuláinkkal és kávéfőzőinkkel kapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat, hogy segítsünk eligazodni és megkönnyítsük a mindennapi kávézást.

1. A kapszula károsítja a gépemet?

Nem, a kapszuláink kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kávéfőződhöz. A szabadalmaztatott kapszula kialakításunk biztonságosabb és kíméletesebb a gépedhez, mint az eldobható kapszulák. Használatuk teljesen biztonságos, így nem kell aggódnod a kávéfőződ épsége miatt.

2. Kell-e módosítást végezni a gépen, amikor belerakjuk a kapszulát?

Nem szükséges külön beállításokat végezni. Csak helyezd be a kapszulát a gépbe, ahogy bármely más kapszulát is. A kapszulák úgy lettek kialakítva, hogy egyszerűen és problémamentesen használhatók legyenek.

3. El kell távolítanom a szennyeződéseket a kávéfőzőről?

Igen, a rendszeres karbantartás elengedhetetlen. Javasoljuk, hogy legalább 6 havonta vagy 200 csésze kávé után végezz vízkőmentesítést is. Ez segít meghosszabbítani a géped élettartamát és biztosítja, hogy a főzési nyomás mindig optimális legyen. Kapszuláink használata előtt mindenképp gondoskodj a gép tisztításáról.

4. Használhatok fólia matricákat és kapszulákat a kávé főzéséhez?

Igen, használhatsz fólia matricákat és kapszulákat is. Ezek segítségével megőrizheted a kávé erős aromáját és gazdag olajtartalmát, így az elkészült kávé íze még intenzívebb lesz.

5. Befolyásolja-e egészségedet a fémkapszulák, adapterek használata?

Nem, kapszuláink élelmiszer-minőségű anyagokból készültek, így teljesen biztonságosak az egészségre. Nyugodtan használhatod őket anélkül, hogy aggódnod kellene bármilyen egészségügyi kockázat miatt.

Reméljük, hogy ezek a válaszok segítenek eligazodni a kapszulák, adapterek használatával kapcsolatos kérdésekben. Ha további kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. 

Kellemes kávézást kívánunk!