Hírek

4+1 őszi kávé ötlet, ha nem szereted a sütőtököt

2021.10.19 07:00
4+1 őszi kávé ötlet, ha nem szereted a sütőtököt

Szeptemberi blogcikkünkből megtudhattátok, hogy mi a nyitja a tökéletes sütőtökös fűszeres latte elkészítésének. De mi van akkor, ha Te nem szereted a sütőtököt és nem szeretsz a konyhában bíbelődni kávéd elkészítésével? Aggodalomra semmi ok! Elhoztuk Neked a Coffee66 néhány abszolút kedvenc, őszi kávékülönlegességét, hogy Te se maradj ki a jóból és megalkothasd a hideg reggelek és délutánok meleg ízeit.

Valaki feketén, valaki cukorral és tejjel, valaki pedig fűszerekkel, szirupokkal és tejszínhabbal kortyolja legszívesebben kávéját. A döntés rajtad áll, hogyan készíted, az viszont kétségkívül jellemzi a társadalom kávéfogyasztási szokásait, hogy a hűvösebb időszakokban jobban csúsznak a testesebb kávédesszertek. Nézzük, melyek a legkaposóbb kávék a hűvös őszi napokon.

Mogyorós kávé

Rajongsz a mogyorós csokiért, a mogyoróvajért? Akkor ez tetszeni fog! A Coffee66 mogyoróval ízesített Nespresso kompatibilis kávékapszulája igazi mogyorós ízélményt nyújt és csak RÁD vár, hogy teszteld. Lefőzés után bolondítsd meg egy csipet őrölt kardamommal, vagy mézzel, öntsd fel egy kis tejhabbal és már is élvezheted is a mogyoró gazdag ízvilágát.

Gesztenye kávé

Ugye mondanunk sem kell, hogy mennyire kellemesek azok a téli esték, amikor sült gesztenye illatába burkolózva várjuk, hogy a termések megpiruljanak a sütőben és melegen fogyaszthassuk őket? Nos, ha te is rajongsz a gesztenyéért és nem szeretnél még heteket várni, amíg a boltban kapható lesz és már most szeretnéd érezni az ízét, akkor a Coffee66 Icipici gesztenye Nespresso kompatibilis kávékapszuláját ajánljuk Neked! A sült gesztenye és a kávé mennyei harmóniája garantáltan levesz majd a lábadról!

Chai latte

Napjainkban egyre nagyobb sikere van a Chai latténak és szinte kivétel nélkül már bármelyik kávéházban elkészítik nekünk. Ha szeretnénk mi magunk otthon is megtapasztalni a kávé, a kardamom és a fűszerek találkozásának ízkompozícióját, akkor érdemes beszereznünk a Coffee66 Chai latte ízesített Nespresso kompatibilis kávékapszuláit. Ihatjuk magában, vagy nyakonönthetjük egy kis juharsziruppal, az élmény nem marad el!

Fahéjas kávé

Természetesen a fahéjas kávéról sem feledkeztünk meg. Elmondhatjuk, hogy talán a kávé díszítés és ízesítés leggyakrabban használt fűszere a fahéj. Nyáron jegeskávék kedvelt összetevőjeként alkalmazzák, de télen is szívesen szórjuk tejszínhabos feketénk tetejére. Ha Te is kedvet kaptál, egy egyszerű, de nagyszerű kávékülönlegességhez, akkor válaszd a Coffee66 Fahéj ízesízésű Nespresso kompatibilis kávékapszuláját és éld át a pillanatot!

Mézeskalács kávé

A karácsony igazi szerelmesei már bizonyára ősszel kezdenek hangolódni az ünnepekre. Ha minél hamarabb szeretnéd érezni Te is a karácsony varázsát, akkor a Coffee66 Xmas morning coffee Nespresso kompatibilis kávékapszuláját Neked találták ki! Akár ízesítés nélkül, akár tejszínhabbal szervírozva, garantált sikere lesz.



Legyen szó bármely kávékapszuláról, a Coffee66 segít abban, hogy a hideg őszi napokon, egy pokrócba bugyolálva, szuper könyvvel az öledben megéld a kávézás nyújtotta pillanatot.