Hírek

Újévi kávé fogadalom

2022.01.13 07:00
Újévi kávé fogadalom

Igazi kávé fanatikus vagy? Gondolkodtál már azon, hogy milyen izgalmas lenne, ha a kávézási szokásaidban is lehetne újévi fogadalmat tenni? Ha tetszik az ötlet, próbáld ki remek tippjeinket!

Engedjünk teret az új és merész ízeknek!

Te is rutin mozdulatokkal készíted el reggelente a lendületet adó megszokott feketédet? Írjuk felül, és vigyünk változatosságot az ébredés utáni pillanatokba, válasszunk új ízeket a Coffee66.hu webáruházából a kávézási rituálékhoz. Legyünk résen, hogy elsők között lecsaphassunk az újonnan megjelenő kávékapszulákra, amelyek szebbé teszik még a legszürkébb hétköznapunkat is.

Kedvenc kávézónkban rendeljünk valami újat. Lehet, hogy rátalálunk egy igazán egyedülálló ízre, de előfordulhat, hogy egy nagyobb bögre kávé, sok tejszínhabbal a tetején esne jól ezentúl.

Váltsuk le régi kávésbögrénket!

Minden év elején szerezzünk be egy olyan egyedi darabot, ami tükrözi személyiségünket! Lehet az egy bohókás különlegesség, vagy éppen romantikus virágokkal teli gyönyörű porcelán bögre. Az idő múlásával pedig amikor majd végignézünk rajtuk, sok szép emléket eszünkbe juttathatnak az adott évekről.

További tippek a változatos kávézási szokások kialakításához

Ezentúl mindig nézzük meg, hogy milyen kávét veszünk, hiszen a minőség alapvető fontosságú! Ha bővebben olvasnál arról, "Mitől lesz igazán jó a kávé?", vagy szeretnél további ötleteket meríteni kávézási szokásaid fellendítéséhez kattints ide.